22.6 Singapore – Pottery Place

Ok. Eilen oli pettynyt olo kun ei löytynyt shopattavaa, mutta tämän päivän jälkeen on uusi ääni kellossa. Pakko oli taas JÄLLEEN KERRAN ostaa isoin mahdollinen koneeseen laillisesti mahtuva matkalaukku, jotta saisi ostokset jotenkin Suomeen. Eli jos Singaporesta haluaa jotain erilaista, kuin pelkkää turistikamaa, niin kannattaa ottaa taksi alle ja matkata paikkaan nimeltä Dragon Kiln Pottery.Se sijaitsee toisella puolella Singaporea, mutta onneksi on pieni maa, niin välimatkatkin ovat lyhyitä.

Huomenna vika päivä. Kone lähtee illalla paikallista aikaa 23.20. Franfurtissa paikallista aikaa 05.??. 3 tunnin odotus ja lento Suomeen. Eli perillä pitäisi olla keskiviikkona 24.6 puolen päivän aikaan. Eli juuri siihen aikaan mihin tilasimme helteet kotiin odottamaan ;). Saunaan ei ikävä kyllä vielä päästä, koska viimeiset saumasilikonit laitetaan silloin. Tällä kertaa tämä viesti olkoon viimeinen itse reissun päältä. Ehkä perinteinen kooste tiedossa myöhemmin kun päästy Suomeen. Hauskaa on ollut ja uskomattomia asioita tullut nähtyä. Niiden voimalla jaksaa taas pitkään….seuraavaan reissuun….tiedä sitten mihin ja milloin;)
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 × 4 =