27.3 Pariisi – Ensimmäinen reissu Pariisiin

Perillä…tai siis oltu n. klo 20.30 lähtien. Lyhyt matka kartalla mutta käytännössä vei aikaa pirusti. Autollakin ajaisi Suomesta tänne nopeammin. Hotelli täyttää odotukset ja jopa yllättää. Parveke iso (kapea ja pitkä). Ympäristössä kaikki tarpeellinen: Paljon ruokapaikkoja, leffateatteri, kabaree, pubeja, pikkukauppoja jne.. Paikallisten aluetta joten ei ihan perinteistä turisteille tarkoitettua meininkiä. Nyt ei jaksa enää pistää kuvia joten niitä sitten huomenna. Tämä viestikin poikkeuksellisesti kirjoitettu kannettavalla WiFin kautta eikä perinteisesti kännykällä. Ehkä senkin suhteen palataan huomenna vanhaan tapaan. Hyvältä näyttää…ERITTÄIN


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/13/kiintopi/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply