27.3 Pariisi – Eiffel Tower – Versailles

Toinen päivä..tai siis eka laskujen mukaan. Alku edelleen yhtä hankalaa ihan kuin ois ollut reissussa ekaa kertaa. Joka tapauksessa taas kommelluksien kautta aamulla aikaseen Versaillesiin. Kieltämättä aika ”makee asunto” jonka voi kuvitella sopivan kuninkaan arvolle. Kierroksen jälkeen ei ole järin vaikea käsittää miksi tavallinen kansa heräsi vallankumoukseen ”jonkun” ylellisen elämäntavan takia (yksi osasyy). Paluu reissulla hoitui alta myös Eiffel-torni, huippua myöten. Kovassa tuulessa hieman huojuva paikka mutta näköalat korvasivat pienen keinumisen. Loppupäivä menikin Latinalais-kortteleita ja muuta ympäristöä ihmetellessä. Hieno päivä ja nyt perjantai illan viettoon…eli hotellihuoneessa toipuen ja päivän tapahtumia ihmetellessä. Katellaan parvekkeella kun muut bilettää. Ohessa muutamia kuvia mitä kameraan sattui päivän aikana. Osaan pitää tutustu tarkemmin tulevina päivinä.

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

one + 19 =