22.1 Intia – Bangalore – Lepo/lakkopäivä

Jahas..meni lauantai suunnitelmat uusiksi. Kaupungissa isot poliittiset mellakat joten suunniteltu ohjattu taksikierros jäi sitten tekemättä. Julkinen liikenne ja kaupunki ilmeisesti täysin seis. Kaupatkin aukeavat kuulemma vasta illalla klo 18.00. Täytyy katsella elämää tässä lähialueella mikäli ok ja seurata tilannetta. Ilmeisesti tällä kertaa syynä ei ole tuplaantunut sipulinhinta vaan yleisesti isompaa. Ilmeisesti hieman sama kuin Bangokissa. Mellakat lienee alueellisia ja muuten yleisesti rauhallista. Ainakin täällä majapaikan alueella on rauhallista kuin huopatossutehtaassa.

Perskules…ruokapaikatkin ovat kaikki kiinni. Tiedossa dieettipäivä. Iltasella varmaan ovat auki. Voipi olla nälkä

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 − ten =