22.1 Intia – Bangalore – Lepo/työpäivä lähipuistossa

Eli tänään oli / on sitten toimistopäivä. Kaikki mahdollinen kiinni n. klo 4-5 asti. Onpahan hyvää aikaa kirjoitella raporttia koululle / Intia-verkostolle täältä. Jotta ei ihan sisähommiksi menisi piti lähteä töihin naapuripuistoon. Tosin puolen tunnin päästä ohjasivat sieltä kohteliaasti ulos koska sekin oli ilmeisesti levottomuuksien takia laitettu kiinni. Ei ihan yhtä köyhän näköisiä asumuksia tässä majapaikan ympärille verrattuna eiliseen maailmaan. Huomenna aamulla klo 07.00 uusi yritys päästä ohjatulle retkellä. Kohteena nyt Myshore ja kuulemma sen upeat palatsit. Kamera odottaa kovasti töihin pääsyä. Tänään ei ollut oikein muuta kohdetta kuvattava kuin itse työnteossa;) Kun kaupat aukeaa niin äkkiä syömään ja katselemaan löytyisikö lisää osteltavia artikkeleita.

null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 + thirteen =