4.12 Intia – Chennai – Hotel Hilton ja Nelson Square

Löytyihän sieltä hotellista jotain uima-altaan tapaista. Onneksi tuli soitettua respaan ja varmistettua onko allasta vai ei. Muussa tapauksessa olisi voinut jälkikäteen hieman harmittaa. Vesileikkien jälkeen kyyti haki sovitusti uuteen ja lopulliseen majapaikkaan. Nelson Square guesthouse osoittautuikin oikein mukavaksi ja hyvällä sijainnilla olevaksi paikaksi. Palvelija passaa piloille. Kommunikointi hieman arvailua koska ei osaa oikein englantia. Silti tuo viestintä tuntuu jollain keinolla onnistuvan ihan hyvin. Ilmeet ja kädet avuksi kun sanat loppuu. Fazerin sininen tuntui ainakin maistuvan. Katsotaan myöhemmin mitä mieltä on salmiakista, ruisleivästä ja suomalaisesta kahvista. Kaikkea yhtä aikaa totta kai!

Kaikki palvelut vaikuttaisivat löytyvän sopivasti läheltä. Ajankuluksi tuli sitten katseltua lähiympäristöä ja hieman takakujiakin. Hulinaa ja ihmisiä tuntuu riittävän. Ottaa hieman tottumista taas tämä vilinä. Alueena muuten vaikuttaisi olevan hieman yksitoikkoinen joten nähtävyyksien tms. suhteen pitää ottaa riksa alle ja lähteä muualle. Tänään ei vaan jaksa kun univelat painaa. Ihmisiä tuntuu taas kiinnostavan kamera. Poseeraajia riittää. Ei ole kamerakammoista kansaa nämä intialaiset.

null
*Löytyihän se allas

null
*Ja sama eri kulmasta.

null
*Maisemat tämän hetkisen majapaikan parvekkeelta

null
*Yhteinen olohuone ja palvelija

null
*Skywalk ostarin tunnelmaa. Kaikki merkit löytyi Celiosta lähtien.

null
*Pakollisia tunnelmakuvia

null

null
*Työmiehen ja uskollisen apurin pakollinen tauko keskellä katua

null
*Tässä kuvassa pitäisi olla kaikki paratiisin elementit. Idyllinen joki, palmuja jne.

null
*Innokkaat poseeraajat

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 × 1 =