4-8.6 Kanawa Island – Komodo – Underwater

Muutamia aikaansaannoksia veden alta. Kamerana Canon G15 ja vesipussi. Viime kerralla kameran vesipussi Sulaweden pohjoisosassa Bangkkalla yllättäen petti. Annen kamera sekosi sen jälkeen oli pakko hankkia uusi kamera ja vesipussi. Oli ihan toimiva valinta. Ei ole pelit pettäneet vielä tässä vaiheessa. Peukut pystyyn että eivät jatkossakaan. Ohessa meidän kuvat veden alta. Ei näillä vielä ihan National Geographicin kuvaajiksi päästä mutta tarkoitus olikin kotivideota varten.

null
*Nemo?? Disneyn elokuvista tuttu..

null
*Pikkuinen Murena. En viitsinyt peukaloa tai sormea syöttää ja menettää niin kuin eräällä kävi taannoin Youtube videon perusteella. Pisti sormet liian lähelle ja hetken päästä oli peukoa köyhempi.

null
*Harmi että syvyyden päällä värit eivät enää näy vaikka aurinko pinnalla paistaisikin. Ilmeisesti UV-valo? jää pois ja ei enää välity valokuvaan. Videoihin kylläkin paremmin. Ehkä ongelma olisi ratkaistu paremmilla laitteilla.
null
null
null
null
null
null
null
*Merisiilitkiin kelpaa jollekin kotipaikaksi.
null
*Tohon merisiililäjään kun jalkansa potkaisisi niin olisi aika kivulias sairaalareissu tiedossa. Vielä kun sairaalaan on suhteellisen pitkä matka. Ei sijaitse naapurisaarella.

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

nineteen − seven =