14. kesäreissu 2019 Aasiaan lähestyy – Mikä on jutun juoni tällä kertaa?

Vuosi on jälleen vierähtänyt ja perinteinen kesän reissu Aasiaan lähestyy. Ensimmäinen kosketus Kaukoidän lämpöön oli häämatkalla vuonna 2006. Nyt eletään jo vuotta 2019, joten nopeasti laskettuna 14. reissu edessä. Alku lähti perinteisesti Thaimaasta, josta tuli hyvin nopeasti siirryttyä Malesian saarille. Viimeisimpien reissujen kohteena onkin sitten ollut lähinnä Indonesia. Sen verran on tullut tämän laajan maan paratiisipaikkoja kierrettyä, että ensi kesänä voisi alkaa harkitsemaan jotain muuta. Ei sen takia, että olivat olleet pettymyksiä, vaan uusien kokemusten vuoksi. Lähtöpaikkana on joka toinen vuosi ollut Bangkok tai Singapore. Tällä kertaa taas Singaporen vuoro, jonne Finnairilla pääsee kätevästi suoraan. Miksi aina tämä suunta kesäkuussa? Yksinkertaisesti siksi, että säät ja hiekkarannat ovat tällä akselilla täällä parhaimmillaan. Esim. joulun aikaan Balin Kutalla merivirrat kuljettavat kaikki roskat rannalla lukuisten sateiden kera. Kesällä tilanne on taas täysin päinvastainen.

Suunnitelma tälle vuodelle on hyvin simppeli. 3 viikkoa ja kohteina aikaisemmin hyviksi havaittuja paikkoja, tosin uusilla majoituspaikoilla. Singapore – Bali – Komodo – Bali – Singapore. Millaisissa paikoissa 3 viikkoa on suunniteltu tällä kertaa käytettäväksi? Ohessa reitti, jonka jälleen toivotaan toteutuvan yhtä täydellisesti ja hyvin kuin kaikilla aikaisemmilla kerroilla. Bali 4 yö ( Seri Villas Seminyak) – 1 yö Labuan Bajo ( Sunset Hill) – 4 yö Labuan Bajo (Sudamala Resort) – 1 yö Bali (Kuta Seaview Boutique Resort) – 5 yö Bali – Amed ( Villa Sarchi) – 2 yö Bali – Ubud ( Gayatri ) – 4 yö Singapore (Sheraton Towers) – Kotiin. Siinä lyhykäisyydessään kesä 2019. Ihmetellään sitten jälkikäteen menikö suunnitelmien mukaan vai ei.