3-5.6.2019 – Bali – Seminiyak – Labuan Bajo – Indonesia –

Labuan Bajo – Indonesia

Aika Balilla meni varsin hujakasti. Suurin osa ajasta meni kämpästä nauttiessa mutta uskaltuadumme me sentään kerran uloskin. Vuokrattiin fillarit ( 40 000 rp / kpl ), joilla ajelimme TODELLA RUUHKAISILLA kaduilla tovin. Tuttuja paikkoja, mutta liikennettä sata kertaa enemmän edelliseen kertaan täällä verrattuna. Syynä kuulemma jokin Muslimien juhla-aika, joilloin kaikki änkäytyivät Balille, ja sehän näkyi liikenteen määrässä.

Mangoja puissa. Kasvaa joka paikassa ja taatusti tuoreita, jos koti-ikkunasta vaan ylettää poimimaan.
Makean nälkäänkin olisi löytynyt omia kauppoja. Nämä olivat sentään kopioita niistä, mitä itse kaupassa olisi ollut myytävänä
Kaikkea kivan näköistä matkan varrelta
Jännän näköisiä nämä sisäänkäynnit eri asuntoihin.

Mutta selvisimme hyvin kaiken hälinän keskellä. Säästellään jotkin perusshoppaukset sitten paluureissulle tänne matkalla takaisin Singaporeen. Eipä täältä ole ihmeellisimpiä matkalaukun pohjalle tiedossa. Jotain pientä ehkä.

Tänään 5.6 aamulla sitten lähdimme hyvissä ajoin Garudalla kohti Labuan Bajoa eli suuntana oli itä maailmankartalla. Olemme käyneet täällä kerran aikaisemmin, joten ei ollut ihan yllätyksiä täynnä oleva paikka. Yllätys oli, että kuinka kuuma täällä taaskin oli. Varmaan ihan kuin Suomessa tällä hetkellä. Majapaikkana nyt Sunset Hill Hotel. Sijainti todella korkealla rinteellä suoraan kohti auringonlaskua. Silti vain yksi yö täällä ennen kuin huomenna siirrytään sinne kunnon rantaleikkipaikkaan, Sudamalaan. Kuuma jo nyt, miten sitä jaksaakaan sitten itse saarella. Noh..se on sen ajan huolia sitten.

Pari kuvaa paikasta. Myöhemmin voi tulla itse auringonlaskuista muutama lisää.

Parvekkeen edustan kukat.
Toivottavasti auringonpaahde vähentynyt kun tuonne ruokalan puolelle eksymme iltasemmalla.
Hieman liian kuumaa syödä nyt