15-16.10.2019 – Pariisi – Les Halles ja Belleville

Pitkästä aikaan blogin kimpussa. Päivät menevät sellaista vauhtia ettei perässä meinaa pysyä. Kiirettä pitänyt joten blogiakaan ei ole ehtinyt päivittelemään. Ollaan otettu vaihteeksi ihan iisisti ja pelkästään shoppailtu lähialueilla ja piipahdettu pikaisesti Bellevillessä. Hallesin kaupat ja kujat tulleet näinä päivinä tutuiksi. Saldona paljon hyviä ostoksia.

Eli täällä päin maailmaa ei sen kummempaa. Valokuvasaldo jäänyt aika vajaaksi koska nämä alueet on aikaisemmilla reissuilla kuvattu jo moneen kertaan. Huomenna olisi suunnitelmissa päästä hieman uusille alueille. Vaihteeksi kunnon museokierros tiedossa. Ehkä kameraankin tarttuu jotain uutta.

Belleville ja Jourdainin asema. Näköala erittäin idyllinen
Ravintola Laom Siam Bellevillessä. Kanakeitto lämmitti mukavasti muuten tuulisena ja hieman sateisena päivänä.
Halles