2019-20 – Malediivit – Coco Palm Dhuni Kolhu 26.12-4.1.2020

Coco Palm Dhuni Kolhu, Maldives – Luxury, dolphins & romance at the Eco Beach Hideaway: Made by: Beautiful Places for Lovers!

Missä tämmöinen kohde oikein sijaitseekaan? Alempana kartta, joka antaa hieman suuntaa missä päin maailmaa ja minkä maan saarilla tämän kertainen kohde oikein sijaitseekaan. Tarkemmin ihmetellen millä Atollilla? (Baa Atoll ).

Miten tänne pääsee? Lennämme suoraan Bangkokiin, josta sitten nopea vaihto Maleen suuntautuvaan koneeseen. Tulee varmaan olemaan outoa pelkästään piipahtaa Bangkokissa ilman kaupungissa käyntiä. Takaisin Suomeen sitten puolestaan Dohan kautta. Pääkaupunki Malesta pitää lentää vielä vesitasolla reilu 120 kilometriä eteenpäin. Matka on pitkä ja toivotaan että Finnair ei pettäisi heti ensimmäisellä osuudella. Tosin viime reissut ovat sujuneet ihan hyvin ja aikataulussa. Miksi ei sitten tämäkin? Jos jotain käy, niin koko matka on varmuuden vuoksi ketjutettu Finnairin kautta. Saavat sitten organisoida asiat meille parhain päin jos jotain käy menomatkalla aikataulujen kanssa. Kiire päästä perille. Takaisin tulolla ei niin väliä..

Sää? Pitäisi olla oikein hyvää tähän aikaa vuodesta tällä alueella? Kysymysmerkki sen takia, että vanhat ennusteet eivät taidakaan enää pitää paikkaansa. Intian valtamerellä tällä hetkellä häiritsevä ”kupoli-ilmiö” ilmeisesti aiheuttaa yllätyksiä alueen säätiloihin hieman isommallakin kaavalla. Australia tulikuiva, kuiva itäinen Afrikka hukkuu sateisiin, väliin jäävä Intian Valtameren helmi – Malediivit? Tässä hyvä linkki seurailla tilannetta reaaliaikaisesti. Meidän osalta reaalitilanne selvinnee kohta. Kyllä tuolle ajalle joku aurinkopäivä on pakko sattua 🙂 Jos ei satu, niin ruskettuuhan sitä pilviselläkin kelillä. Todistetusti palaa ihan kunnolla.

Meidän asumiset saarella on jaettu kahteen eri majoitustyyppiin (Kartta saaresta). Puolet toisessa ja loput toisenlaisessa. Näin päästään kokemaan hieman erilaista. Ruuat, juomat, lennot jne. sisältyvät ennalta maksettuun hintaan. Eli ihan All Inclusive tavalla mennään. Näin ei pitäisi elinkustannusten kanssa paikan päällä tulla suurempia yllätyksiä.

Blogia pidetään sen mukaan kuin yhteydet toimivat ja jaksamme. Olemmehan lomalla, emme bloggauslomalla.

Jos kiinnostaa paikka, niin hyviä vinkkejä löytyy lisää Maldives-Magazines.com lehden artikkelista. Ikävän tuntuinen työreissu toimittajalla tuntuu olleen:) Hyvän artikkelin on silti saanut aikaan.