16-22.10.2021 – Egypti – Hurghada – Sunrise Romance Resort Sahl Hasheesh -Adults Only.

Aikamoinen nimihirviö annettu resortin nimeksi. Adults only tarkoittaa että tästä paikasta ei löydy kirkuvia pikkulapsia, ainoastaan aikuisia. Joka tapauksessa matka Suomesta tänne Hurghadan lämpöön meni varsin kätevästä. Suoria lentoja ei ollut vaan piti lentää Istanbulin kautta Turkish Airlines yhtiöllä. Uusi lentokenttä tarjosi varsin bazaarimaisen elämyksen 5 tunnin vaihtoajaksi. Tämä yhtiö ei ole vielä lähtenyt lennolla tapahtuvien tarjoilujen vähentämiseen. Kummallakin täydellä lennolla oli hyvät lämpimät ruuat tarjolla juomien kera. 

Perillä odotti puolenyön aikaan vielä yli 30 asteen lämpö ja lämmin aavikkotuuli. Hieman pitkä päivä mutta varsin mukava. Reissurutiinit olivat hieman hakusessa koska olihan edellisestä reissusta vierähtänyt melkein pari vuotta. Perille päästiin silti ilman isompia tapahtumia.

Huoneeksi oltiin varattu Swim Up huone eli omalla altaalla. Valitettavasti huone oltiin annettu ns. väärältä eli varjoiselta puolelta. Pienen keskustelun jälkeen asia korjaantui hienosti. Seuraavana päivänä muutimme aurinkoisen puolen vastaavaan huoneeseen. Edellisessä aurinko katosi jo ennen puolta päivää, nyt paistoi hienosti aina iltaan asti.

Hieno paikka. All Inclusive täällä tarkoittaa todella kaikkea ilmaiseksi ja rajattomasta. Valinnanvaraa riittää ja ruoka on todella hyvää. Ranta on hieno ja Punaisen meren vesi hyvin suolaista. Tämä olikin jännä ero Aasiaan meriin. Säiden suhteen ei täällä tarvitse tähän aikaa vuodesta olla huolissaan. Aurinkoa ja lämpöä riittää. Sitähän täältä tultiin hakemaan ja sitä tunnutaan myös saavan.   

Huomenna tiedossa hauska päivä. Päiväksi Kairoon . Aikainen herätys sillä organisoitu matkan järjestäjä tulee hakemaan hotellilta klo 03.00 aamulla. Ei mikään ryhmämatka vaan organisoitu ihan vain meille kahdelle. Lentämällä Kairoon, ei bussilla. Sekin olisi mahdollista mutta tunnin lennon sijasta pitäisi bussissa istua 8 tuntia. Ei todellakaan vaikea valita kumman matkustuskeinon valitsee.

Hieman tunnelmia paikan päältä. Yllättävän paljon täällä on porukkaa. Jotenkin odotti että koronan takia olisi hiljaisempaa mutta tupahan tuntuu olevan täynnä.

Uudempi Swim Up huone nro 1605 aurinkoiselta puolelta. Vastapäätä varjossa ensimmäinen huone josta onnistuttiin onnekkaasti vaihtamaan pois.
Naapurin kanssa yhteisallas. Saa silti olla ihan omassa rauhassa.

Näkymiä ”varjoisemman” puolen huoneesta 1504