2024 – 03 / Tukholma ja 02 / Tallinna

2024/03 Tukholma 28.3-1.4

Pääsiäisreissu naapuriin. Pari yötä tutussa Freys hotellissa teki oikein hyvää. Tällä kertaa 715 oli varattu mutta päästiin silti aika lähelle, naapurihuoneeseen 714 🙂 Säätkin suosivat joten näin jälkikäteen ei edelleenkään keksi mitään valitettavaa. Muutama kuva muistoksi. Olihan edellisestä kerrasta jo tasan 2 vuotta.

2024/02 Tallinna 16-19.2

Mitä tehdä, jos haluat hieman irtaantua arjesta hiihtolomalla ja lähteä juhlimaan synttäreitä, voisikohan sellainen kohde sijaita jossakin lähinaapurissamme?

Vastaushan tottahan toki on aina tuttu ja turvallinen Tallinna. Jälleen kerran auto mukaan ”ulkomaanreissulle”, joten senkään ei tarvitse ypönä yöpyä tallissa poissaoloaikanamme. Helpottaa todella paljon elämistä matkalla. Pääsee laivalle ensimmäisenä, ei tarvitse jonotella terminaaleissa jne. Perjantai iltapäivän Megastar seilasi meidät työpäivän päätteeksi nopeasti ja varmasti suoraan pelipaikoille. Pikainen parkkeeraus tuttuun Viru-keskuksen parkkihalliin. 3 päivän makuutus täällä toki on aina suhteellisen arvokas mutta kokonaisuudessaan se paras ja toimivin ratkaisu. Perillä odotti tuttu Hotel Cru, huone nro. 2, keskellä vanhaa kaupunkia. Edellisen kerran olimme samaisessa huoneessa nauttimassa saunasta pari vuotta sitten Tallinna 19-22.2.2022 . Hyvähän näitä lähireissujakin on merkkailla omaan blogiin koska voi aina jälkikäteen muistella että milloin tuli käytyä missäkin ja ennen kaikkea milloinkin. Yllätys oli ,että tästäkin edellisestä reissusta samaiseen Cru:n saunaan oli ehtinyt kulua jo pari vuotta. Tuntui kyllä paljon lyhyemmältä.

Kokonaisuus 3 päivää meni lyhyesti seuraavanlaisesti: Hotel Cru, Chakra, Funky Bar, Hotel Cru – Rotermann, Chigago 1933, Beer and Barrel, Hotel Cru – Balti Jaam, Kooker Raokoja Plats, Reval Cafe Muurivahe, Hotel Cru – Viru Rahva Raamat, D-Terminal, SuperAlko, Koti.

Jälleen kerran mukava reissu. Kotosalla hyvissä ajoin ma iltana ja heti valmiina ideoimaan tulevan kesän Etelä-Euroopan perinteisistä poikkeavaa reissua 😊

Aloitetaan kuvat suurin piirtein samassa järjestyksessä kuin tekstikuvauksessakin.

Hotel Cru

ChakraFunky Bar

Rotermann, Chigago 1933, Beer and Barrel

Balti Jaam, Kooker Raokoja Plats, Reval Cafe Muurivahe