24.2 Pariisi – Angelina Jolie – The Tourist elokuva

Eilisen keskiaika teeman vastapainoksi tänään takaisin nykyaikaan: shoppailukaduille ja tavarataloihin ja niiden gourmetosastoille. Aamu alkoikin yllättäen toisenlaisella silmänruoalla nimittäin Angelina Joliella. Palais Royalin edustalla oli menossa Angelina Jolien ja Johnny Deppin uusimman elokuvan ”The Tourist” kuvaukset. Johnnya ei näkynyt (damned), mutta Angelina oli täydessä työntouhussa. Harri sai muutaman kivan otoksen asettuessaan paparazzien kanssa samalle kulmalle zoomailemaan. Ammattilaiset naureskelivat Harrin pikkukameralle, olihan heidän puolen metrin pituiset objektinsa ihan toista maata kuin meidän pikku-Canon. Ammattilaisten ottamia kuvia voi tutkia seuraavien linkkien takaa ja verrata meidän kuviin. Linkki1 ja linkki2. Matka jatkui Palais Royalin kautta Vivienne Galleriaan sekä alueen muille pikkukaduille. Nälän sopivasti yllättäessä Annelle löytyi arvoisensa paikka Rue st. Anne kadulta. Katu on tunnettu japanilaisravintoloista, joten päätimme testata yhtä. Nuudelisoppa (Din-Din) maistui, joten pääsimme kylläisinä jatkamaan matkaa Primtempsin ja Lafayetten suuntaan. Gourmee osasto oli maineensa veroinen. Sen verran arvokasta oli tavara kummassakin talossa, että otettiin aika nopeasti suunta Les Hallesin kauppa”helvettiin”. Naisille löytyy valinnanvaraa mutta miesten tehtäväksi jää norkoilu penkittömillä käytävillä. Päivän teema oli ruoka, joten eiköhän matkalla nähty silmänruokakin kelpaa siihen kategoriaan.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 × one =