8-9.6 Komodo Resort

8-9.6 Komodo Resort. Eilen oli lyhyt 15 min venesiirtyminen tänne seuraavaan paikkaan. Muita majoituspaikkoja täällä Komodon saarialueella ei oikein taidakaan olla, yhtä lukuunottamatta. Sinne ei silti enää tämän jälkeen mennä vaan suunnataan kokonaan uuteen mutta ennestään tuttuun paikkaan.

Eli täällä ollaan 3 päivää. Taso nousi huimasta edellisestä. Samalla myös hinta. 3 yötä kahdelta 750 €. Tosin pitää sisällään ruuat jne. Ja ne ruuat eivät olekaan ihan mitä vain annoksia. Koska paikan omistaa italialainen, niin ruuan taso on todella hyvä. Päivällisenä 3:n annoksen paikalliseen menuuseen pohjautuva ruoka ja illallisena 4:n eri annoksen kattaus italialaisittain. Nälkään täällä ei todellakaan tarvitse kuolla.

Alue on laitettu viimeisen päälle kukkaistutuksia ja pieniä yksityikohtia myöten. Huoneet ovat siistit sekä tuulettimella että ilmastoinnilla. Tilaa riittää mukavasti ja näköala terassilta on juuri sopiva. Eipä tuolla veden allakaan mitään huonoa ole. Ohessa pieni kuvasaldo näiltä menneeltä parilta päivältä.

null
*Miljoona kuvaa veden alta ennen kuin saa omaa silmää miellyttävän

null
*Komodo Resort ja laituri italialaiseen paratiisiin indonesialaisittain

null
null
null
*Perinteisiä kukkakuvia: Vaikea päättää mikä paras joten laitetaan kaikki esille

null
null
null
null
null

*Näkymät ravintolasta varsin avarat ja näköalakin kohdillaan
null
null
*Meidän mökki

null
*Ja näkymä terassilta

null
*Aluksi luultiin että heilutteli illan mustekala ateriaa meille mutta kameran zoomaus paljasti että sehän oli vain kauppias. Helmiä olisi halvalla tarjolla ja muuta paikallista tavaraa aina ”Dragonin” hampaista Manta puukaiverruksiin. Säästellään shoppaukset Bangkokiin.

null
*Ilta se hämärtyy täälläkin

null
*Ja yön elävät aloittavat oman elämänsä. Gekko meidän vessasta. Harmiton otus

null
*Loput sitten veden alta.
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

eighteen − 1 =